Blauw Licht Brillen

Blauw Licht Brillen

De technologische wereld waarin we leven groeit enorm! Dit betekent dat het onvermijdelijk wordt om onze schermtijd te verkorten als we bij de nieuwste technologie bij wilt blijven. De schermen van onze tablets, smartphones en computers stralen veel blauw licht uit, waaraan we iedere dag blootgesteld wordt.

Het is niet mogelijk voor onze ogen om aan te veel blauw licht blootgesteld te worden, omdat we negatieve bijwerkingen kan ervaren. Symptomen variëren van frequente hoofdpijn tot toenemende vermoeidheid van de ogen en zelfs verstoorde slaappatronen. Hoewel een symptoom zoals vermoeide ogen klein lijkt, kan het op de langtermijn leiden tot grotere problemen zoals maculadegeneratie of permanente wazigheid en verlies van gezichtsvermogen.

Onze blauwlichtbrillen filtert tot en wel 30% van het blauw licht dat wordt uitgestraald om de negatieve symptomen die je allemaal kunt ervaren aanzienlijk te verminderen. De kwaliteit van jouw slaap verbetert en hoofdpijnen en vermoeidheid van de ogen verminderd. We bieden een breed scala aan monturen om ervoor te zorgen dat we voldoende blauwlichtbrillen hebben die bij jouw persoonlijke stijl past. Mis deze essentiële accessoire niet!

Voor onze monturen bieden we hoogwaardige materialen aan zoals acetaat, metaal en rubber. Al onze materialen worden geproduceerd als lichtgewicht monturen, die je een comfortabele maar duurzame bril biedt. Als je hier nog niet bekend mee bent en niet zeker weet welke exacte monturen voor jou het beste zijn, probeer dan onze stijlgids om geïnspireerd te worden! Na slechts een paar eenvoudige vragen kunnen wij een selectie brillen maken gebaseerd op jouw voorkeuren en persoonlijke smaak. Je kunt ook onze virtuele pasfunctie proberen en alle monturen op je gemak te visualiseren. Geen lange wachtrijen in de winkels meer, neem je tijd en pas alle monturen! 

Bij Luxreaders kun je voor slechts € 59,- 3 blauwlichtbrillen bestellen. Zo maak je zeker dat je altijd een bril bij de hand heeft. Je kunt er ook voor kiezen om te combineren met een aantal van onze andere producten, zoals onze zonnebrillen of leesbrillen.

Lees verder

Lees minder

Items 1-18 of 54

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-18 of 54

Page
per page
Set Descending Direction