Leesbrillen

Leesbrillen

Een bril draag je om beter te kunnen zien, maar wat als je er tegelijkertijd beter door uit kunt zien? 

Bij Luxreaders.nl vind je een groot en gevarieerd assortiment leesbrillen in eenvoudig, maar unieke Scandinavische design van hoge kwaliteit. Onze brillen zijn uniseks voor zowel dames als heren. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat we een hoge kwaliteit kunnen garanderen van welk materiaal je ook kiest, of het nu gaat om acetaat, rubber of metalen monturen. Bij ons kun je online jouw brillen bestellen en ontvangt je thuis een bril (of misschien wel 3) van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs.

Onze jarenlange ervaring binnen de optische industrie heeft ons de inzichten opgeleverd om een ​​uniek ontwerp te kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd de trends op de voet te volgen. Onze drive om anderen te inspireren over authentieke Scandinavische ontwerpen heeft ons ertoe gebracht een collectie stijlvolle monturen te creëren in een breed scala aan kleuren en modellen. We willen je helpen het perfecte paar te vinden dat bij je stijl en gezichtsvorm past.

Onze leesbrillen zijn verkrijgbaar in sterktes variërend van +1 tot en met +3,5. Al onze lenzen zijn gemaakt van hoogwaardig, gehard lichtgewicht glas, waardoor ons product de onvermijdelijke alledaagse krassen kan weerstaan ​​en toch licht en comfortabel blijft om te dragen.

WAAROM WORDT MIJN ZICHT ERGER MET LEEFTIJD?

Laten we eerlijk zijn, het lezen van het afhaalmenu is tegenwoordig iets inspannender dan vroeger. Presbyopie is een normaal onderdeel van het verouderingsproces. Hierdoor wordt het ooglens verhardt, waardoor het oog licht achter richten in plaats van op het netvlies, bij het bekijken van nabije objecten. Deze lenzen kunnen hun vorm en focus veranderen, afhankelijk van hoe ver de objecten verwijderd zijn die we willen zien. Lenzen zijn van nature transparant, wat zorgt voor de helderheid binnen onze visie. Naarmate we ouder worden, worden onze lenzen geleidelijk troebel en verliezen ze hun vermogen om nauwkeurig van vorm te veranderen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat onze zicht wazig wordt.

LEESBRILLEN VOOR EEN BETER ZICHT

Hoe ernstig dit ook mag klinken, de oplossing voor deze problemen is vrij eenvoudig - gebruik een leesbril! Leesbrillen helpen je gezichtsvermogen om het dagelijkse leven weer helder te zien. Hier bij Luxreaders willen we je helpen het basisgevoel terug te krijgen, maar wat nog belangrijker is, is dat we willen dat het volgende hoofdstuk van je leven gevuld moet zijn met stijl en gemak voor je ogen.

WELKE LEESBRIL PAST BIJ MIJ?

Allereerst moet je weten welke gezichtsvermogenscorrectie voor jouw ogen nodig is. Je kunt bij Luxreaders heel gemakkelijk jezelf testen met onze online zichttest! Het enige die je hoeft te doen, is om vanaf 40 cm je scherm te lezen. Probeer de tekst te lezen in verschillende lettergroottes en bepaal zelf welke grootte je het beste kunt lezen. Dit bepaalt de gewenste dioptrie of lenssterkte van jouw toekomstige leesbril.

Nu we alle praktische zaken hebben uitgezocht, begint het allerleukste gedeelte! Het kiezen van het ontwerp en de kleur. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, bekijk dan onze stijlgids voor een extra handje hulp! Heb je al eerder een bril gedragen en weet je welke soorten het beste bij jou past, dan kun je direct naar de webshop! Als je niet zeker weet welke brillen bij jouw gezichtsvorm passen, kun je onze virtuele try-on knop gebruiken, zodat je alle leesbrillen kunt visualiseren op jouw gezicht. Onze ontwerpen reflecteren de Scandinavische stijl, minimalistisch, stijlvol en tijdloos.

De materialen waarvan onze brillen gemaakt zijn is, acetaat, metaal en rubber. Deze materialen zorgt voor voor lichtheid, comfort maar ook duurzaamheid. De lenzen zijn gecoat en gepolijst om dagelijkse gebruikersschade te voorkomen.

Onze originele ontwerpen zijn tegen € 29,- per stuk verkrijgbaar, als je twijfelt over kleuren, brilvormen en designs, waarom zou je dan geen 3 brillen voor € 59,- nemen? Geef jezelf meer opties die je bij je dagelijkse outfits kunt combineren! Combinaties met onze blauwlicht- en zonnebrillen zijn uiteraard ook mogelijk.

Lees verder

Lees minder

Items 1-50 of 276

Page
per page
Set Descending Direction
 1.  
 2. Luxreaders Ace #C Shiny Brown leesbrillenLuxreaders Ace #C Shiny Brown leesbrillen
  Ace #C Shiny Brown
  €  29,00
 3. Luxreaders Ace #E Crystal Grey leesbrillenLuxreaders Ace #E Crystal Grey leesbrillen
 4. Luxreaders Metal #A Gun leesbrillenLuxreaders Metal #A Gun leesbrillen
  Metal #A Gun
  €  29,00
 5. Luxreaders Metal #C Black leesbrillenLuxreaders Metal #C Black leesbrillen
  Metal #C Black
  €  29,00
 6. Luxreaders Metal #D Gun leesbrillenLuxreaders Metal #D Gun leesbrillen
  Metal #D Gun
  €  29,00
 7. Luxreaders Rubber #B Black leesbrillenLuxreaders Rubber #B Black leesbrillen
  Rubber #B Black
  €  29,00
 8.  
 9. Luxreaders Rubber #C Brown leesbrillenLuxreaders Rubber #C Brown leesbrillen
  Rubber #C Brown
  €  29,00
 10. Luxreaders Rubber #E Black leesbrillenLuxreaders Rubber #E Black leesbrillen
  Rubber #E Black
  €  29,00
 11.  
 12. Luxreaders Ace #D Shiny Olive leesbrillenLuxreaders Ace #D Shiny Olive leesbrillen
  Ace #D Shiny Olive
  €  29,00
 13. Luxreaders Ace #E Black leesbrillenLuxreaders Ace #E Black leesbrillen
  Ace #E Black
  €  29,00
 14. Luxreaders Metal #A Blue leesbrillenLuxreaders Metal #A Blue leesbrillen
  Metal #A Blue
  €  29,00
 15. Luxreaders Metal #E Black leesbrillenLuxreaders Metal #E Black leesbrillen
  Metal #E Black
  €  29,00
 16.  
 17. Luxreaders Rubber #B Grey leesbrillenLuxreaders Rubber #B Grey leesbrillen
  Rubber #B Grey
  €  29,00
 18. Sun - Shape #A
  € 29,-
 19. Luxreaders Rubber #E Dark Army leesbrillenLuxreaders Rubber #E Dark Army leesbrillen
 20. Luxreaders Ace #B Dark Turtle leesbrillenLuxreaders Ace #B Dark Turtle leesbrillen
  Ace #B Dark Turtle
  €  29,00
 21. Luxreaders Ace #C Black leesbrillenLuxreaders Ace #C Black leesbrillen
  Ace #C Black
  €  29,00
 22. Luxreaders Ace #E Light Turtle leesbrillenLuxreaders Ace #E Light Turtle leesbrillen
 23.  
 24. Luxreaders Metal #E Gun leesbrillenLuxreaders Metal #E Gun leesbrillen
  Metal #E Gun
  €  29,00
 25. Luxreaders Metal #D Black leesbrillenLuxreaders Metal #D Black leesbrillen
  Metal #D Black
  €  29,00

Items 1-50 of 276

Page
per page
Set Descending Direction