Leesbrillen

Iconische leesbrillen

Klassieke (iconische) leesbril
Brillen in klassieke ontwerpen ademen minimalisme en eenvoud, maar wekken een iconisch gevoel van tijdloosheid op. Voor altijd trendy en geschikt voor elke gelegenheid, je bent altijd goed om te gaan met een klassieke leesbril aan je zijde. Of je nu op het werk of gewoon thuis leest, met een goede klassieker kun je genieten van de eenvoud van duurzaamheid, functionaliteit en stijl. De stijl en onberispelijke afwerking van deze leesbril blijft nooit onopgemerkt: van de superieure lenskwaliteit tot het schuren, polijsten en tot slot de coating. Onze klassieke leesbrillen zijn een onberispelijk eindproduct dat zorgt voor maximale krasbestendigheid. Al onze monturen zijn geïnspireerd op de essentie van Scandinavië, wat blijkt uit hoe onze brillen visueel genieten van de kracht van eenvoudig ontwerp. Onze grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel comfort als duurzaamheid te bieden en zijn beschikbaar in celluloseacetaat, metaal en rubber. Om een ​​gemakkelijke en snelle aanpassing te bieden, zijn de pootjes van onze klassieke leesbrillen bovendien uitgerust met uitstekende veerscharnieren.


Welke gezichtsvorm past het beste bij een klassieke bril?
Over het algemeen wordt een bril met een klassieke vorm aanbevolen voor mensen met een ovaal gezicht. Voel je echter altijd vrij om uit te drukken wie je bent door een stijl te dragen die intuïtief bij je past. Met een klassieker zit je tenslotte nooit fout.

 

Hoe kom ik erachter welke montuur het beste bij mij past?
Als je op zoek bent naar iets anders dan ons klassieke assortiment en een vorm en ontwerp wilt uitproberen dat meer is afgestemd op je stijl of misschien zelfs een beetje gedurfd, dan hebben we het perfecte platform voor je. Onze digitale stijlgids is een leuke en effectieve manier om je te helpen bij het navigeren door jouw voorkeuren met ons assortiment.


In welke sterktes zijn klassieke brillen verkrijgbaar?
De lenzen van onze klassieke leesbrillen zijn verkrijgbaar in sterktes van +1 tot +3,5.


Welke dioptrie-sterkte heb ik nodig?
Dit kun je eenvoudig achterhalen via onze online visuele check-up. Staan 40 centimeter van jouw computer af en lees de zinnen die in jouw browser worden weergegeven. Deze test geeft je een eerste beoordeling van de huidige visuele capaciteit van jouw ogen. Dit resultaat is niet bedoeld ter vervanging van tests uitgevoerd door een opticien, optometrist of oogarts, maar is slechts een nuttige indicatie.

Bieden jullie ook klassieke leesbrillen met anti-blauw licht lenzen of zonne lenzen aan?
Jammer genoeg niet. Onze klassieke leesbrillen zijn niet verkrijgbaar met anti-blauwlicht- of zonneglazen. Mocht je een van deze modellen nodig hebben, kijk dan eens op de relevante pagina's; Leesbril met blauwlichtfilter of zonnebril met lenssterkte.


Hoe kan ik de klassieke Luxreaders-bril passen?
Dankzij onze augmented reality (AR) -functie kun je ons volledige assortiment vanaf onze website virtueel proberen vanuit het comfort van jouw bank. Verander jouw scherm in een virtuele spiegel en kijk of een klassieke bril geschikt is voor jou.


Hoeveel kosten een klassieke Luxreaders-bril?
De prijs voor een klassieke bril is €29,00, maar als je twijfelt over kleur, vorm of ontwerp, nodigen we je uit om te profiteren van onze aanbieding van 3 brillen voor €59,00, inclusief bezorging! Selecteer en combineer de monturen die je verkiest en gun jezelf de luxe om voor elke gelegenheid het perfecte paar te hebben.

PS: Elke bril wordt geleverd met een mooi vilten etui om onze prachtige creaties te beschermen! 

Lees verder

Lees minder

46 Items

per page
Set Descending Direction
 1.  
 2. Luxreaders Ace #E Crystal Grey leesbrillenLuxreaders Ace #E Crystal Grey leesbrillen
 3. Luxreaders Ace #E Black leesbrillenLuxreaders Ace #E Black leesbrillen
  Ace #E Black
  €  29,00
 4. Luxreaders Ace #E Light Turtle leesbrillenLuxreaders Ace #E Light Turtle leesbrillen
 5. Luxreaders Ace #E Dark Turtle leesbrillenLuxreaders Ace #E Dark Turtle leesbrillen
  Ace #E Dark Turtle
  €  29,00

46 Items

per page
Set Descending Direction