Over ons

De beste leesbril

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn.We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen!

Luxreaders læsebriller - Ace Shape #D i Dark Turtle

We hebben de lat hoog gelegd en zorgvuldig geselecteerde materialen, die normaal gesproken worden gebruikt voor dure designerbrillen. Daarnaast hebben we lichtgewicht lenzen ontwikkeld die de leesbril licht en comfortabel maken. Dit is absoluut noodzakelijk als het gaat om het lezen van een bril, omdat u ze meestal vaak en vaak uitschakelt, wat een hoge kwaliteit vereist.Lookbook Banner Image

Ons ontwerp

Onze passie voor een stijlvolle bril is het basiselement van ons ontwerp. Alle glazen zijn ontworpen in Denemarken, waar we intensief samenwerken om nieuwe trends te verenigen met traditioneel en klassiek design. Het doel is om een expressieve leesbril te creëren die meer is dan een noodzakelijk kwaad.Hoewel het een "enige" leesbril is, zijn we van mening dat de bril uw persoonlijke stijl moet uitstralen. Net als alle andere items die je in je garderobe hebt.

Eenvoudig en digitaal

Te veel mensen kopen hun eerste leesbril veel te laat. Daar zijn veel redenen voor. Redenen we hebben de ambitie om digitaal af te breken en te corrigeren. Daarom werken we aan de ontwikkeling van een virtuele try-on, evenals aan het digitaliseren van een zichtbaarheidstest, zodat we een gekwalificeerde beoordeling kunnen maken van welke bril voor u geschikt is.Het kopen van een bril online moet risico-vrij zijn. Daarom bieden wij een gratis en eenvoudige retouroplossing, waarbij u de glazen eenvoudig in de zending kunt pakken die u hebt ontvangen en de bijgevoegde retourbon kunt aanbrengen.Lookbook Banner Image

e zijn dol op feedback op onze producten. Zowel positief als negatief. U bent meer dan welkom om een opmerking of een recensie van onze leesbril te sturen, zodat we nog beter kunnen worden in het produceren van de beste leesbril op de markt.


Contactgegevens voor Luxreaders:
Luxreaders ApS
c/o Milcom A/S
CVR: 38454749
Hørmarken 7
3520 Farum, Denemarken
Mail: hallo@luxreaders.nl