Gratis retour

30 dagen gratis retourneren

Het is vrij om uw goederen aan ons te retourneren en we hebben 30 dagen retourbeleid. Gebruik gewoon de bijgevoegde retourbon en pak de goederen veilig in in dezelfde originele verpakking als waarin ze zijn ontvangen.

Hier is hoe je het doet:

Doe de goed verpakte items terug in de verpakking en sluit deze goed af. De goederen moeten worden geretourneerd in dezelfde originele verpakking als waarin ze zijn ingeleverd. Vervolgens vinkt u het bijgevoegde retouretiket op de verpakking aan en dient u het pakket in bij de expediteur die is gebruikt bij de levering van het pakket (via Royal Mail bij u lokale postkantoor of postwinkel van Royal Mail).

Houd er rekening mee dat de retourzending alleen gratis is als je het bijgevoegde retourlabel van Luxreaders gebruikt.

Je ontvangt automatisch een e-mail wanneer we je retour in ons magazijn registreren. Dit kan tot 14 dagen duren. Vervolgens betalen we de aankoopprijs door middel van de gebruikte betalingsmethode.

Restitutie bij retourneren

Wanneer je retournereert, betalen we alle bestellingen terug die je hebt ontvangen, inclusief eventuele verzendkosten. Dit is echter niet van toepassing in de volgende gevallen: Als je verschillende artikelen in een bestelling hebt gekocht en slechts een deel van je aankoop betreurt, vergoeden wij de bezorgkosten niet.

Als je een afleveringsformulier heeft gekozen dat duurder is dan de goedkoopste vorm van bezorging die wij aanbieden, krijg je de extra kosten niet vergoed. We zullen het bedrag zonder onnodige vertraging en in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst van je annuleringsbericht terugbetalen.