Zonnebrillen

Zonnebrillen

Geniet van de zomer zonder zorgen om je ogen!

We zijn zo voorbereid als het gaat om het verzorgen van onze huid, maar passen we hetzelfde toe op onze ogen? De bescherming van jouw ogen is erg belangrijk voor ons en daarom zijn al onze zonnebrillen voorzien van UV-bescherming die UV 400 en CE-markering heeft. Onze flexibele scharnieren zorgen ook voor een gemakkelijk draagcomfort. Modieuze designs en sterke vakmanschap zijn onze kernwaarden, wij garanderen comfort en duurzaamheid van onze producten. 

Onze passie voor Scandinavisch design en ervaring binnen de optische industrie heeft ons nieuwe inzichten gegeven om huidige trends te kunnen combineren met strakke, klassieke designs. Onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar in een uitgebreide collectie van kleuren en vormen in stijlvolle ontwerpen. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in hoogwaardige materialen zoals metaal, rubber en acetaat.

Acetaat is onze meest verkochte materiaal en onze klanten zijn er erg tevreden mee. Acetaat heeft een aantal geweldige eigenschappen, het gewichtloze gevoel die je maximale draagcomfort biedt. Ook heeft deze ontwerpen een diepe, glanzende en transparante afwerking. Acetaat is licht van gewicht maar toch een stevig materiaal. Een heel belangrijk onderdeel van acetaat is dat het een natuurlijk materiaal en allergievriendelijk is. Als je twijfelt over welke frames bij je past, probeer dan onze virtuele probeerknop, waarmee je jouw toekomstige zonnebril kunt visualiseren, maak niet uit waar je bent, als je maar verbinding met het internet hebt. Als je door ons geholpen willen worden, door inspiratie op te doen, probeer dan onze stijlgids! 

Na een lange dag werken vinden we het allemaal wel lekker om even op te bank te ploffen, maar wat als je per ongeluk op jouw leesbril ploft? Dat is heel jammer. Daarom hebben we allemaal een extra paar brillen nodig, voor het gevalletje ploffen. Wees dus voorbereid en bestel nu 3 brillen voor slechts € 59,00, inclusief gratis verzending en retourneren! 

Onze zonneleesbrillen zijn nu ook verkrijgbaar in lenssterktes variërend van +1 tot +2,5, zodat je altijd van het zonnetje kunt genieten! 

Lees verder

Lees minder

39 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Luxreaders Sun Ace #B Black ZonnebrillenLuxreaders Sun Ace #B Black Zonnebrillen
  Sun Ace #B Black
  €  29,00
 2. Luxreaders Sun Ace #C Black ZonnebrillenLuxreaders Sun Ace #C Black Zonnebrillen
  Sun Ace #C Black
  €  29,00
 3.  
 4. Luxreaders Sun Ace #A Black ZonnebrillenLuxreaders Sun Ace #A Black Zonnebrillen
  Sun Ace #A Black
  €  29,00
 5. Sun - Shape #A
  € 29,-

39 Items

per page
Set Descending Direction