Zonnebrillen op-sterkte

Zonnebrillen op-sterkte

Wil je ook genieten van de zomer zonder zorgen om je ogen?

Zonnebrillen zijn niet alleen een belangrijk modeaccessoire om stijlvol te zijn, maar beschermt je ogen tegen de felle blauwe licht!

Onze zonleesbrillen voor zijn verkrijgbaar op sterkte variërend vanaf +1 tot en met +2,5. De materialen hebben wij zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te garanderen, de lenzen zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas.


WAT IS EEN ZONLEESBRIL OP STERKTE?
Als je een paar leesbrillen hebt, vraag je je hoogstwaarschijnlijk af of het nou echt mogelijk is om dezelfde voordelen die jouw leesbril biedt te ervaren, maar dan met een zonleesbril? Bij Luxreaders kan dat inderdaad!

Onze zonleesbrillen biedt de ultieme draagcomfort en ook bescherming tegen de zon en Uv-stralen. Geniet van de zon, zelfs tijdens het lezen. Dat kan nu allemaal bij Luxreaders!


WELKE ZONLEESBRILLEN ZIJN GESCHIKT VOOR MIJN OGEN?
Het kiezen van de juiste zonnebril is altijd een beetje lastig, vooral online, je hebt de juiste vorm voor jouw gezicht nodig, de juiste kleur wat bij je stijl past, en laten we de juiste sterkte niet vergeten! Bekijk onze zichttest om te zien welke sterkte je nodig hebt. Onze zonleesbrillen zijn verkrijgbaar op sterkte variërend vanaf +1 tot +2.5.
Het is belangrijk de juiste brilvorm te kiezen wat bij je gezichtsvorm past, daarom raden we je aan onze om virtuele try-on-knop te gebruiken, waarmee je verschillende opties kunt visualiseren om uiteindelijk de juiste brilvorm te vinden.

Probeer onze stijlgids om geïnspireerd te worden. Geniet van de zon, bestel vandaag nog een paar voor € 29,00 of 3 voor € 59,00. Gratis verzending en retourneren zijn inbegrepen!

 

Lees verder

Lees minder

Items 1-26 of 78

Page
per page
Set Descending Direction
 1.  
 2. Luxreaders Sun Rubber #E Brown ZonnebrillenLuxreaders Sun Rubber #E Brown Zonnebrillen
 3. Luxreaders Sun Rubber #D Brown ZonnebrillenLuxreaders Sun Rubber #D Brown Zonnebrillen
 4. Sun - Shape #A
  € 29,-
 5. Luxreaders Sun Ace #A Black ZonnebrillenLuxreaders Sun Ace #A Black Zonnebrillen
  Sun Ace #A Black
  €  29,00
 6. Luxreaders Sun Ace #B Black ZonnebrillenLuxreaders Sun Ace #B Black Zonnebrillen
  Sun Ace #B Black
  €  29,00
 7.  

Items 1-26 of 78

Page
per page
Set Descending Direction