Zonnebrillen op sterkte voor heren

Zonnebrillen op sterkte voor heren

Zonnebrillen op-sterkte bescherm je ogen en zorgt voor een scherpe blik! 

We hebben een selectie zonleesbrillen op sterkte waarmee je je op een korte afstand net zo goed kan concentreren als met je normale leesbrillen, in combinatie met getint glas.

Geniet van de zon deze zomer, zelfs tijdens het lezen met een paar kwalitatieve, getinte zonleesbrillen.
Al onze zonleesbrillen zijn beschikbaar vanaf +1 tot en met +2,5, als je niet zeker weet welke lenssterkte je nodig hebt, probeer dan onze zichttest op onze website.

Het enige wat je hoeft te doen is om 40 cm van jouw scherm staan, de tekst te lezen en bepalen welke tekst je gemakkelijk kunt lezen zonder je ogen te knijpen. Daarnaast hebben we een aanbeveling gemaakt van welke sterkte je mogelijk nodig zou hebben.


Al onze zonleesbrillen zijn unisex en zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en kleuren. Om te zien welke soort brillen geschikt zijn voor jouw gezichtsvorm, raden we onze virtuele try-on-knop aan, waarbij je alle verschillende monturen op jouw gezicht kunt visualiseren.


Onze zonleesbrillen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn zeer comfortabel om te dragen. Bovendien zijn alle zonnebrillen uitgerust met UV-bescherming om jouw ogen te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Bekijk hier onze collectie heren zonnebrillen op-sterkte.

Lees verder

Lees minder

26 Items

per page
Set Descending Direction
  1.  
  2. Sun - Shape #A
    € 29,-
  3.  

26 Items

per page
Set Descending Direction